Maasgouw wint uitwisseling met Nederweert 2011-10-15

 Maasgouw wint Uitwisseling met Nederweert.

 
IMG 5968 (Small)IMG 5973 (Small)Op woensdag 15 oktober 2011 organiseerde Dynamictennis Maasgouw in de “thuis”-sporthal in Heel een uitwisseling met DT Nederweert. Het is inmiddels een goede traditie geworden om enkele keren per jaar tegen Nederweert te spelen, de op dit moment enige andere club in Limburg die al een lange historie kent. In de afgelopen tijd was het steeds Maasgouw dat als nieuwkomer nog niet kon bogen op voldoende ervaring en routine. Dus Nederweert kwam steeds als winnaar uit de bus.
 
Maar aan die “traditie” kwam ditmaal resoluut een einde. Snel werd duidelijk dat alle trainingIMG 5986 (Small)sarbeid op de vrijdagmorgen niet voor niets is geweest. Dynamictennis Maasgouw heeft een meer volwassen status bereikt. Vele van “onze koppels” wisten de onderlinge “potjes” tegen Nederweert te winnen.
 
Wedstrijdleider Rene Frielink, aan de microfoon bijgestaan door zijn vrouw Annie, kon terugkijken op een heel geslaagde en sportieve middag. Rinus Ploeg sprak, onder het genot van een welverdiende borrel, als voorzitter een welgemeend dankwoord uit en kon glimmend van trots bekendmaken dat IMG 6017 (Small)de uitslag dit keer duidelijk in het voordeel van Maasgouw uitviel. Luid applaus vanuit Maasgouwse hoek viel hem ten deel.
 
Ben Houben, voorzitter van Nederweert IMG 6093 (Small)en sportief als altijd: “Wij hebben vandaag onze meerdere moeten erkennen en keren met gebogen hoofd huiswaarts. Maar wij ontmoeten jullie graag opnieuw in Nederweert.” Waarvan akte…….