"Brabant Cup" voor DynamicTennis Maasgouw 2011-10-26

 

Dynamictennis Maasgouw… Absolute Winnaar Zuid Nederland!
 
20111026 000 DTOp woensdag 26 oktober 2011 nam Dynamictennis Maasgouw deel aan het toernooi om de “Brabant Cup”. Een jaarlijks toernooi voor 50 plussers met teams uit Noord Brabant en Limburg: Eindhoven, Vught, Goirle, Moerdijk, Nederweert en Maasgouw.
Eén van de grondleggers van Dynamictennis in Nederland, DTTV Old Dutch uit Eindhoven, was gastheer en had een bijzonder aansprekend toernooi georganiseerd voor in totaal zo’n tachtig gemotiveerde spelers/speelsters.
Een plaatje om al deze actieve senioren aan de slag te zien!
 
En ook hier scoorde Dynamictennis Maasgouw een fantastisch resultaat. Tijdens de vele boeiende, messcherp gespeelde wedstrijden werd duidelijk dat wij in de afgelopen tijd een enorme progressie hebben doorgemaakt. Alle gezellige trainingsarbeid bleek een waardevolle investering te zijn20111026 085 DT geweest. Er werd vol overgave om elk puntje gestreden en gaandeweg werd duidelijk dat Dynamictennis Maasgouw, de jongste club onder de deelnemers, duidelijk heer en meester was. Er werd door tegenstanders waarderend en goedkeurend geknikt. "Petje af, voor jullie zijn wij een maatje te klein" tekenden wij op uit de mond van de winnaar van vorig jaar.
 
Niemand kon zich in Eindhoven meten met het fantastisch spelende Dynamictennis Maasgouw. Vorig jaar nog vijfde. Dit jaar met ruim verschil de ABSOLUTE WINNAAR van Zuid Nederland !!!!!!!
Een geweldige prestatie waar we met z'n allen beretrots op mogen zijn.
 
IMG 0365 (Small)Onze voorzitter kon na afloop met de borst vooruit de felbegeerde BRABANT CUP in ontvangst nemen. Onder luid gejuich van al onze spelers uiteraard en onder waarderend applaus van alle overige deelnemers. We hebben er vervolgens, naar goed Limburgs gebruik, "eine gooie op gedrônke!!!"
 
Oktober 2012 volgt dus een bijzondere uitdaging voor Dynamictennis Maasgouw: de organisatie van de traditionele BRABANT CUP in Heel. Een klus van bijzonder formaat. Adel verplicht…..