LimBraCup ons menu van de dag 2016-04-02

Een culinair uitstapje
 
20160402 001 Dutch Tennis   kopie 
Op 2 april 2016 besloten 13 leden van onze vereniging eens buiten de deur te gaan eten.
Plaats van de heerlijkheden werd het restaurant de Genderbeemd in Eindhoven.
De plaatselijke biljarttafel was omgetoverd tot een luxe vlaaiencomplex.
 IMG 0011   kopie (Medium)IMG 0012   kopie (Medium)IMG 0015   kopie (Medium)
Nadat onze gastheer, Ton Trines ons hartelijk had ontvangen, legde hij ons het menu uit.
Het voorgerecht bestond uit een appetizer verzorgd door chef Geert.
IMG 0020   kopie (Medium)IMG 0028   kopie (Medium)IMG 0035   kopie (Medium)
20160402 010 Dutch Tennis   kopie20160402 021 Dutch Tennis   kopie20160402 023 Dutch Tennis   kopie
Het hoofdgerecht werd voor tweetallen opgediend.
Hapjes uit de Nederweertse, Eindhovense en Goirlese keuken passeerden de revue.
Het ene ging er makkelijker in dan het andere en sommigen van ons verslikten zich hevig wat leidde tot enige oprispingen.
Negen schotels werden ons opgediend, die we in tien minuten tijd moesten verorberen.
 IMG 0056   kopie (Medium)IMG 0058   kopie (Medium)IMG 0060   kopie (Medium)
Gelukkig waren er veel smaakvolle gerechten bij.
Sommige van onze leden hadden hun buikje nog niet vol en bestelden buiten het menu om…
 choco
In combinatie met het in het menu zittende bitterballengarnituur, bijzonder.
 IMG 0086 (Medium)
Onze gastheer sloot deze gastronomische dag af met het aan ons overhandigen van de wisseltrofee. Ja, want tussendoor had elk koppel ook nog 8 wedstrijden moeten dynamictennissen.
IMG 0062   kopie (Medium)IMG 0064   kopie (Medium)IMG 0071   kopie (Medium)
IMG 0072   kopie (Medium)20160402 054 Dutch Tennis   kopieIMG 0077 (Medium)
 
Met één punt verschil met Nederweert werd de trofee dit jaar gewonnen door DynamicTennis Maasgouw.
Eindstand 2016 04 03 at 05.45 PM
Ons gemiddeld consumptieniveau gaf de doorslag!
 
Voor meer foto's ga naar ons foto-album.
 
We zijn benieuwd welk menu onze Nederweertse sportvrienden in sportecntrum "De Bengele" ons het volgend jaar zullen voorschotelen.
 
Met dank aan onze auteur/fijnproever Ton Croese en Nel Swinkels voor de fotografische garnering.