In memoriam On Segers 2014-10-10

 ON SEGERS
 
bevlogen - begaan - bemind
 
P1020486 (Small)
 

Op 12 oktober 2014 ontvingen wij het droevige bericht dat ons zeer gewaardeerde medelid en onze medespeler On Segers was overleden.

On werd door bekenden getipt over dynamictennis. Toen hij in het najaar van 2012 eens op de tribune kwam kijken dacht hij: "Dat gaat wel erg rustig allemaal". Hij besloot eens mee te gaan spelen en vanaf dat moment werd hij "gepakt" door dynamictennis. Hij vertelde later: "Dat rustige, daar heb ik me erg in vergist". Het was voor ons allen inspirerend om te zien hoe hij als bijna 75-jarige wekelijks progressie maakte en steeds beter ging spelen. On genoot van ons spelletje. Hij speelde enthousiast 2 keer per week en voelde zich fantastisch op zijn plek binnen onze club. En wij allemaal genoten van de sportieve, opgewekte en gezellige aanwezigheid van On. Tot een ziekte hem in 2013 overviel die hem het spelen onmogelijk maakte. Helaas.....  

On was een “op en top” sportman. Bij zijn uitvaart werd duidelijk dat hij in zijn leven zeer veel sporten heeft beoefend. Daar bleek ook hoe zijn kenmerkend sportieve, rustige en ongecompliceerde persoonlijkheid de basis vormde voor zovele jarenlange vriendschappen alom in den lande.  

Geschokt door zijn heengaan, maar ook met dankbaarheid, herinneren wij van DynamicTennis Maasgouw ons On als een warme, hartelijke, rustige en zeer gedreven sportvriend met een hart van goud. On was, om vele redenen, zeer geliefd binnen onze club en het feit dat wij hem nooit meer in ons midden zullen aantreffen komt nog onwerkelijk over. Het gemis van deze bijzondere, fijne sportvriend zullen we nog lang voelen. 

Met velen hebben wij hem de laatste eer bewezen en acte de présence gegeven op zijn crematie op donderdag 16 oktober 2014. 

Wij blijven On Segers met de warmste gevoelens in respectvolle herinnering houden.

DTMrood