LimBra-Cup in Eindhoven 2012-12-01

LimBra-Cup 1 december 2012 in Eindhoven.                        
20121201 001 old dutch tennis 
Je zult maar lid zijn van DynamicTennis Maasgouw.
 
Af en toe te vergelijken met een fulltime baan. Een groot gedeelte van onze vereniging ging afgelopen week meer dan vol aan de bak.
 
P1020086 SmallDinsdag met 12 personen + Thei als ondersteuning naar Blerick voor een uitwisseling met Asterix. 10 personen trainden woensdag gewoon weer verder in onze eigen sporthal en op vrijdag waren zelfs 22 leden aanwezig. En dan nog even op zaterdag met 13 recreatieve leden de LimBra-Cup in Eindhoven bestrijden. De spelers van Roda en VVV zouden in staking gaan met zo'n volle week.
 
Ja, de LimBra-Cup werd verspeeld. Volgens enkele (bestuurs)leden een puur recreatief toernooi. P1020092 SmallToch lijkt de beleving op dit toernooi iets anders te zijn.
 
De poule-indeling en het wedstrijdschema riepen al de nodige vraagtekens op. Bij binnenkomst in de kantine werd al driftig op het horloge getikt; wij waren immers 9 minuten te laat. Dezelfde horlogetikkers waren bij de LimBra-Cup in Heel liefs 45 minuten te laat. De nieuw deelnemende vereniging uit Goirle kon maar 3 spelers leveren, de rest moest door andere verenigingen aangevuld worden, en de prima functionerende microfoon werd alleen maar gebruikt voor de aankondiging van de warming-up van Geert.
P1020099 SmallP1020100 Small 
En toch hebben we met zijn allen een gezellige en sportieve sportmiddag beleefd. Vele mooie, spannende en hoogstaande partijen op velden met een ruime uitloop werden in de Genderbeemd gespeeld.
 
Onze dames Gertie en Vlasta hadden na dinsdag ook vandaag weer de smaak te pakken en genoten van hun, misschien niet geheel verwachte, prestaties.
P1020104 Small 
En de resultaten?
 
Och, die zijn eigenlijk bij een dergelijk recreatief toernooi van ondergeschikt belang.
 
Geert en Ton Vogels mochten na het wakker schudden van de wedstrijdorganisatie, toch de finale spelen en wonnen met overmacht de A-poule.
P1020112 Small20121201 035 Old Dutch Tennis 
Ton Croese en Jack Walschot leverden een uitstekende prestatie. Zij verloren weliswaar de finale in de B-poule maar de bijbehorende chocoladeletter wordt in Nederweert verorberd.
 
De overige 4 koppels speelden met wisselend succes, maar de verenigingsbokaal ging uiteindelijk naar Nederweert. Een verdiend proficiat is hier dan ook op zijn plaats.
20121201 066 Old Dutch Tennis 
Na een ontvangst met Sinterklaaslekkernijen en een nazit met een drankje en warme hapjes, kwam rond kwart voor zes een einde aan deze intensieve dynamictennis week.