In memoriam -Irene van Wingerden-

In Memoriam
  
uitsnede DT-tennis 4 juli 08 011 
   
Irene van Wingerden
 
Op 14 november 2012 bereikte ons het geheel onverwachte en droevige bericht dat ons gewaardeerde lid en onze trouwe tennisvriendin Irene van Wingerden was overleden.
 
Irene was een van de eerste leden van onze club.  Zij deed begin 2008 mee met een kennismakings-clinic in Heythuysen, georganiseerd door de Stichting Welzijn. Deze Stichting organiseerde kennismakingsbijeenkomsten “Bewegen voor Ouderen” in Maasgouw en Leudal. Hierbij werden er enkele sporten gedemonstreerd met als doel de ouderen van deze gemeenten “uit hun stoel” te halen. Irene had zich hiervoor aangemeld en was direct erg enthousiast. Ze heeft zich in juli 2008 als lid aangemeld bij Dynamictennis Maasgouw. Tot afgelopen winter speelde ze elke week steevast en enthousiast met ons mee.
 
Helaas had Irene sinds afgelopen winter te maken met de gevolgen van een ongelukkige valpartij nabij haar huis, die haar het meespelen sindsdien onmogelijk maakte. Medio september liet ze weten dat het beter ging en dat ze verwachtte spoedig weer aanwezig te kunnen zijn. Daar verheugde zij zich erg op.
 
Begin november 2012 werd zij thuis getroffen door een herseninfarct, waardoor zij geen volledige controle meer had over haar motoriek. Zij verbleef voor revalidatie in Hornerheide, waar het stapje voor stapje wat beter leek te gaan. Tijdens dit verblijf werd ze echter opnieuw getroffen door een herseninfarct. Ditmaal helaas fataal. Irene werd 67 jaar.
                                                                                                                             
Irene heeft vele aangename uren bij ons beleefd. Wij van Dynamictennis Maasgouw hebben genoten van haar spontane, goedlachse en sportieve aanwezigheid.  Met velen hebben we haar de laatste eer bewezen en acte de presence gegeven op haar crematie in Roermond op donderdag 22 november 2012.
 
Wij blijven Irene in dankbare en respectvolle herinnering houden.