Huldiging Nederlands Kampioenen dubbel 2012-10-12

HULDIGING

Bij binnenkomst in de sporthal op vrijdag 12 oktober, konden de leden zien dat er iets te vieren was. Op een tafel 2 grote bekers en 2 prachtige bloemboeketten.

IMG 7229 Small

Voorzitter Rinus nam het woord en refereerde aan de aanloop van het kampioenschap.

Het aandacht vestigen op dit NK, het reserveren van een aantal hotelkamers in de buurt, het vormen van het koppel Geert/Jacq en de interesse van Piet. Deze blijft lange tijd onbeantwoord, ondanks zijn persoonlijke benadering om een koppelgenoot te vinden. Uiteindelijk zei Wim 2 weken geleden: "Ik ga mee.”

Naar later blijkt: een GOUDEN KOPPEL.

Rinus vertelt vol trots, dat er maar weinig verenigingen zijn met een Nederlands kampioen in hun gelederen.

De bekers en bloemen worden overhandigd met de fotograaf in de buurt.

Piet denkt dat de deelname volgend jaar groter zal zijn. Wie weet?

IMG 7237 Small

Dan komt dhr. Ebus binnen, redacteur van "De Limburger” samen met een fotograaf. Piet en Wim als kampioenen, Geert en Rinus als trainer en voorzitter en Christa en Jacq als jongste lid en initiatiefnemer van dit gesprek, mogen aan de tafel hun zegje doen. De fotograaf schiet ondertussen talloze kiekjes. Dhr. Ebus belooft in het kader van gezond sporten er een mooi artikel van te maken. Op 24 oktober zal deze krant en 3ML ook nog aandacht besteden aan Dynamic Tennis, niet om onze vereniging zo veel groter te maken, maar om deze sport in de regio bekender te maken, zodat meer verenigingen opgericht worden. Een coördinator uit Maastricht traint in dit kader vanmorgen met ons mee.

Halverwege de training neemt Rinus nogmaals het woord. Dit maal voor een minder prettige mededeling. Ons lid Irene van Wingerden is erg ziek. Ze heeft zelfs enkele dagen op de intensive care gelegen. Rinus zal namens de vereniging op gepaste wijze reageren. Wij wensen Irene van harte beterschap toe.