In memoriam Harry Stakenborg

In memoriam Harry Stakenborg

Harry Stakenborg met rand

“Als een donderslag bij heldere hemel”, zo kwam het bericht van het overlijden van ons dierbare lid Harry Stakenborg binnen. Verbazing en ongeloof, dat waren de reacties van de leden. Na de jubelstemming bij de felicitaties in verband met zijn één en zeventigste verjaardag, kwam enkele dagen later het treurige bericht dat Harry tijdens het spelen van een partijtje tennis was overleden.

Een bericht dat ons met beide benen op de grond doet staan. Geen enkele aanleiding was er om je zorgen te maken. Harry speelde met volle overgave, fanatiek en met passie zijn partijtjes. Enthousiast reagerend als hij iemand in de luren gelegd had. Altijd sportief, nooit een verkeerd woord, ook niet als hij dan eens in discussie ging over een bal in of uit, of over een twijfelachtige telling. Relativeren dat kon hij als de beste en met een smile op zijn gezicht werd de partij voortgezet. Je begroeting op vrijdagmorgen was altijd spontaan en je was ook geïnteresseerd in persoonlijke dingen.

Harry we zullen je missen, niet alleen bij de wedstrijden op vrijdag maar ook tijdens de activiteiten van onze club. Fijne herinneringen laat je achter en wij zullen met warme gevoelens aan je terug denken. Een fijne sportvriend gaat verloren!

Op woensdag 22 januari hebben wij met een grote groep clubleden afscheid van jou genomen en ons  medeleven getoond.

Harry, je zult altijd in onze gedachten blijven