ALV en nieuwe vloer sporthal Reutsdael 2018-01-19

Impressie ALV en kennismaking nieuwe vloer sporthal Reutsdael 2018-01-19

Voor de vrijdagmorgen spelers begon het met een eerste kennismaking met de nieuwe vloer in onze sporthal.
En ikzelf moet toegeven, dat deze niet verkeerd is. Het was even wennen aan de kleuren, maar het spel heeft er niet onder geleden.

DSC 1205 (Large)

Onze “trainer” moet hebben gedacht, dat de vloer voor deze groep op een speciale manier moest worden ingewijd. Twee vervaarlijk grote
matten waren er uitgelegd en waren kennelijk niet bedoeld om daar rustig op te gaan luieren. Vanwege een klein ongemak van de afgelopen week in Heythuysen moesten we zo nodig gaan leren om de val te breken en er kwam zelfs een koprol aan te pas. Als je dit al een veertig jaar niet meer hebt gedaan, is dat wel een beetje vervelend en een beetje duizelingwekkend. En er waren er meer die er opmerkingen over maakten.

DSC 1219 (Large)DSC 1215 (Large)

DSC 1222 (Large)DSC 1229 (Large)

DSC 1231 (Large)DSC 1232 (Large)

Daarna werd er lekker gespeeld en ontspannen toegeleefd naar de ALV.

Om twaalf uur trok eenieder naar de kantine van TC Helios aan de overkant van de straat en werden we opgewacht door Harrie Schoenmakers, die elk jaar de honneurs waarneemt achter de bar. Als dank hiervoor werd hem door onze voorzitter Geert een lekkere fles wijn aangeboden. Zoals elk jaar werd Harrie geassisteerd door onze eigen Huub Halmans.

DSC 1234 (Large)DSC 1236 (Large)


Voor aanvang van de vergadering werden we wederom getrakteerd op heerlijke belegde broodjes, gesmeerd door Engel en Zus Simons. Huub en Harrie zorgden voor een kopje koffie of thee.

DSC 1248 (Large)DSC 1242 (Large)

DSC 1241 (Large)DSC 1240 (Large)

DSC 1237 (Large)

De vergadering is vlot en netjes verlopen en de officiële versie zullen we t.z.t. weer ontvangen.

Wel vermeldenswaardig is het feit, dat we er een nieuwe commissie bij hebben gekregen. “Onze Piet” stelde voor om de contributie te verhogen met € 100,= om daarmee de kosten voor het uitje naar Spanje te kunnen financieren, waarop hij prompt als voorzitter van de “Commissie Spanje” werd aangesteld. Het was alleen even vreemd, dat gelijk daarna zijn telefoon over ging. Zou onze Nel hem al zo snel hebben willen vragen, met hoeveel mensen we naar haar toekwamen en hoeveel chartervliegtuigen moeten worden gereserveerd ? Wordt misschien vervolgd ....

Tegen de klok van twee uur sloot onze voorzitter Geert ( nu niet meer a.i.) de vergadering met een toepasselijke spreuk van zijn favoriete toiletkalender:

Spreuk Geert

en hij eindigde met de woorden:

Drink uch der noch mer eine, mèr waal zellef betaale.

Con Muller