Nieuwjaarslunch 2018-01-05

Nieuwjaarslunch DT Maasgouw vrijdag 5 januari 2018

DSC 1179 (Large)DSC 1178 (Large)

Rond half 10 druppelden de eerste fanatieke dynamicers uit de regio Maasgouw de wat frisse sporthal in Heythuysen binnen. In deze hal hebben we de laatste training van 2017 en de eerste twee trainingen van 2018 kunnen organiseren. Onze thuishal werd in die periode voorzien van een complete nieuwe vloer. Deze uitwijklocatie kwam rond Kerst en nieuwjaar goed van pas. Zie het vervolg van dit verslag.

DSC 1152 (Large)DSC 1153 (Large)

Het was een gesmik en gesmak van jewelste, want iedereen wenste elkaar het beste voor 2018. En gezondheid stond daarbij voorop. Geert verzorgde weer een pittige training en her en der werd er stevig gekreund. Zaten de oliebollen en appelflappen wat in de weg? Fotograaf Har probeerde, door het nemen van foto’s tijdens de training, onder de training uit te komen, maar dat had Geert snel in de gaten.

DSC 1161 (Large)DSC 1160 (Large)

 DSC 1156 (Large)DSC 1167 (Large)

Het was vandaag ook nog een speciale training omdat onze Piet jarig was. Net 76 geworden en dan nog zó rondrennen. Ik teken ervoor. Hiep hiep hiep hoera voor Piet!

DSC 1171 (Large)

Met 26 personen op 6 velden spelen betekende dat er telkens 2 mensen aan de kant stonden. Er werd fanatiek gespeeld. Ruim na half twaalf werd gestopt om te gaan douchen. Onze leden uit Heythuysen speelden in hún hal gedurende 3x een thuiswedstrijd en kwamen per fiets naar de sporthal.

DSC 1177 (Large)

Een klein uur later zaten we in restaurant Kam Hoo in Heel. Ook daar werden weer uitgebreid de beste wensen gedeeld. Uiteindelijk waren we met 47 mensen, waaronder een behoorlijk aantal partners. Onze voorzitter Geert heeft een mooie toespraak gehouden. Hij opende met:  “Dames en heren” en vond zelf dat hij dat moest corrigeren naar een gender neutrale opening…. of toch maar niet….

Kam Hoo0001DSC 1182 uitsnede

In dit jubileumjaar zullen we wat vaker bij elkaar komen. Daarom werd een formulier rondgestuurd waarop iedereen kon aangeven of hij/zij aanwezig is op de ledenvergadering (19 januari 2018 ná afloop van de training in de kantine van de tennisclub) en of hij/zij mét of zónder partner deelneemt aan het jubileumfeest (zondag 18 maart bij Dinner Theater Inspiration-Point te Valkenswaard).

Voordat we allemaal aan de soep en het buffet konden aanvallen, gaf René iedereen een consumptiebon namens de vereniging. Geert vroeg aan de aanwezigen om toch vooral voor vertrek af te rekenen. Daarbij moesten we elkaar scherp in de gaten zien te houden. Omdat Piet vandaag jarig was bood hij aan om de kosten van de consumptiebonnen voor zijn rekening te nemen. Toen dat werd verteld werd hij direct nogmaals toegezongen. Lang zal hij leven…..

DSC 1192 (Large)

Rond 13 uur kwamen de eerste soepkommen op tafel en daarna ging het rap. Na de soep werd de aanval op het buffet geopend. Er was weer voor elk wat wils. Ook glutenvrije en/of vegetarische hapjes en zelfs een speciaal samengesteld menu i.v.m. diverse allergieën. Met dank aan de keukenstaf van Kam Hoo. Tijdens het eten werd volop bijgepraat en het was een gezellige boel. Menigeen heeft twee of zelfs meer keer opgeschept. Vandaag niet een kilootje er af getraind, maar een kilootje er bij gegeten!

 DSC 1183 (Large)DSC 1185 (Large)

DSC 1187 (Large)DSC 1189 (Large)

DSC 1195 (Large)DSC 1196 (Large)

DSC 1198 (Large)

Vanaf een uur of twee werd het wat rustiger bij het buffet en rond drie uur waren de meesten weer richting huis vertrokken. Het was weer leuk en gezellig. Op naar de volgende keer!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.