Afscheid van Rinus Ploeg 04-03-2016

Afscheid van Rinus Ploeg 2016-03-04
 
Vrijdag, 04-03-2016, tijdens de wekelijkse training nam Rinus Ploeg, één van de mede-oprichters van DynamicTennis Maasgouw, afscheid van "zijn vereniging".
DSC 1042 (Medium)
Tijdens deze training hadden we zelfs een speciale gast in ons midden. Kees Kuijpers van DTC de Wissel uit Goirle had van één van onze leden een uitnodiging gekregen om eens een keer een training bij onze vereniging bij te wonen.
Vol lof en iedereen bedankend keerde hij na het smullen van de lekkere afscheidstaart van Rinus na afloop weer terug naar Goirle.
DSC 1048 (Medium)DSC 1059 (Medium)
 
Onze voorzitter a.i., Ate Vogelsang blikt in zijn afscheidsspeech als volgt terug:
DSC 1062 (Medium)
 
"Beste Rinus.....,
 
we hebben gemeend je niet nog een keer in de bloemetjes te zetten om precedentwerking te voorkomen. Stel je voor dat we alle leden die hun lidmaatschap opzeggen in de bloemetjes zouden zetten, dan krijgt de penningmeester grijze haren als hij die rode cijfers ziet. 
We zijn tenslotte een grijze club met een hoog doorstroomgehalte.
DSC 1063 (Medium)DSC 1065 (Medium)
DSC 1067 (Medium)
Desondanks willen als vereniging jou op een andere wijze onze erkentelijkheid voor je inzet tonen en de gedreven wijze waarop je je verdienstelijk voor onze vereniging hebt gemaakt.
Daarom wil ik je namens onze vereniging deze oorkonde uitreiken.
DSC 1074 (Medium)
Oorkonde2
Vanzelfsprekend zijn aan dit bijzondere lidmaatschap geen consequenties, zoals lidmaatschaps-bijdrage of het bijwonen van de ALV verbonden. Wel zouden wij het op prijs stellen te horen hoe het je vergaat, of je in de gemeente waar je gaat wonen een Dynamic Tennis club hebt opgericht en wanneer het tot een uitwisseling met DTM komt.
DSC 1078 (Medium)
Rinus we hopen dat deze stap in jullie leven aan jullie verwachtingen zal voldoen, en wensen jou en je gezinsleden het allerbeste voor de toekomst".
DSC 1085 (Medium) 
Aansluitend bedankte onze "oud voorzitter" iedereen en trakteerde op een lekker stuk taart.
DSC 1088 (Medium)DSC 1090 (Medium)
DSC 1093 (Medium)DSC 1094 (Medium)
DSC 1096 (Medium)