Regio

De naam van onze club: “Dynamictennis Maasgouw” zou kunnen suggereren dat de vereniging alleen is bedoeld voor inwoners van de Gemeente Maasgouw. Niets is minder waar!

Ook mensen uit andere dorpen en gemeenten in Midden Limburg (bv. Grathem, Roermond, Posterholt, Horn, Heythuysen, Susteren, Echt, Urmond, St. Joost) vinden het leuk bij ons mee te bewegen en mee te spelen.
 
Een enthousiast “verse” medespeler uit Posterholt (60+) vertelt met stralende glimlach op de Nieuwjaarsbijeenkomst van 2015:  “Ik sta elke vrijdagochtend te popelen om de auto naar Heel te starten.  Ik vind deze sport in deze club het beste dat me heeft kunnen overkomen in de laatste jaren. Een fantastische, warme ervaring die ik iedereen van harte kan aanbevelen!”
 
In 2014 onderging “Dynamictennis Maasgouw” een grote metamorfose. Er werd gekozen voor een compleet nieuwe presentatie, zowel op de site (logo)  als in de verenigings-outfit.  Er werd afscheid genomen van de “oude mintblauwe shirtjes”.  Alle leden kochten een geheel nieuw, hoogwaardig sportshirt in een frisse, rode kleurstelling. Het ontwerp van dit geheel nieuwe, aansprekende logo is gemaakt door Har Houben, onze websitebeheerder.
 
Har vertelt:  “Omdat onze "oude website" met vooral blauw in de layout technisch gezien aan een algehele upgrade toe was en we daarnaast ook te maken kregen met een serieuze crash, was dit voor mij het sein om, in overleg met het bestuur, de outlook van onze club te vernieuwen.  Daar waar we nog gebruik maakten van een gekopieerd bondslogo hebben we besloten een geheel nieuwe presentatie te ontwikkelen die het zelfstandige en dynamische karakter van onze volwassen club meer recht zou doen.”
 
Als logo werd unaniem gekozen voor: 
DTMrood
Welke ideeën en ingrediënten zitten er achter het ontwerp van dit logo?
  • Dit eigentijdse logo karakteriseert de dynamische speelsheid van ons spelletje. Je vindt er de vaart en beweging van de tennisballen in terug, die zo kenmerkend is voor de sport “dynamictennis”.
  • De grote bal, waarvan je slechts een gedeelte van de rand ziet, stelt de gemeente Maasgouw voor gelegen in het dal van de Maas.
  • De vier kleinere balletjes zijn een 4-tal kernen van de gemeente Maasgouw: Beegden - Heel, de thuishaven van DTM - Panheel - Wessem.
  • De 2 golven symboliseren de rivier de Maas, die steeds in beweging is net zoals ons spelletje dynamictennis.
  • DynamicTennis Maasgouw is inderdaad een dynamische vereniging die gaat voor de door haar gekozen slogan:
Bij Dynamictennis Maasgouw......... daar speel je voor je plezier!